09 October, 2009

bodysuit for the little lady



Now it´s done, the first homemade bodysuit for Little N, as I descovered that she did not have any that now fits her. As this is my first, I can accept that there are some adjustments that has do be done. I put on a heart application as it was already prepared before, just waiting for a garment... Well, the body is perfect for her and there will certainly be more, but modified.

Ja nu är den första egensydda omlottbodyn avklarad. Den har väl en del skavanker men det får jag väl acceptera, det går ju att ändra på till nästa exemplar, för fler blir det säkert. Det var svårt att få dit kantbanden snyggt tyckte jag, kom inte på nåt bra sätt. Har ni några tips? Dottern fick bära bodyn idag och den sitter perfekt! Den är sydd i ett lite tjockare blått trikåtyg med muddar och kantband i ett av muddtygerna som jag bloggat om innan. Tyvärr äger jag ingen tryckknappsapparat så de tre små tryckknapparna är såna små, gammeldags, isydda för hand, tar ju 1/2 timme bara det...

5 comments:

Beata said...

Den var jättefin!

Ulrika - foto - Jonasson said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aleisa Ribalta said...

gå inn på bibbistextil, och titta, man får billig en prymtång och trycknappar, rätt så billigt och enkel att sätta på. kantbandet ser fin ut, men det är övning som ger dig mer trygghet. finns också en aparat som på billiga pengar gör der snygg men kantbandaren beror på vilken maskin du har, titta inn hos gecko. bodyn ser perfekt ut och passar som en vante på lilla Ns kropp, well done! förresten vad dina etiketter är snygga, har du beställt de i sverige eller i spanien, var och hur? kram!

Aleisa Ribalta said...

de har 92 och 110, men de är "superflacas". kram!

Anonymous said...

Vilken fin body och färgkombon var ju läcker! Och klänningen nedan var jättefin, jag gillar ditt mönster! /petra.h

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...